Vieraana Täyttä tavaraa -podcastissa kerron palasen omaa tavarahistoriaani

”Jos pärjään viikon erämaassa vain sillä, mitä kannan mukanani, miksi tarvitsisin kaupunkioloissa ja omassa kodissa niin paljon turhaa?”

Vierailin kollegani, ammattijärjestäjä Sanna Koskisen podcastissa ja kerroin, miten oma tavaramatkani ja tarpeettoman tavaran karsiminen on alkanut.

Mitä luonnossa liikkuminen on opettanut minulle omista arvoista? Mistä saan turvallisuuden tunnetta, kun ympärillä on laaja erämaa ilman puhelinyhteyttä? Miten oma taustani vaellusharrastajana on auttanut minua omassa työssäni yrittäjänä tai ammattijärjestäjän työssä?

Näistä teemoista keskustelimme etäyhteyden äärellä ja odotan innolla itsekin, millainen kokonaisuus sieltä tulee ulos. Jakso julkaistaan 15.3. :) Jaksoa odotellessa, voit tulla seuraamaan matkaani ja kommentoimaan aiheesta omalle Instagram-tililleni täällä @sonjasaloriutta

Tavaravalmentaja Sanna Koskisen Täyttä tavaraa -podcastissa otetaan arki haltuun askel kerrallaan: puhutaan ostokäyttäytymisestä, karsimisesta ja järjestelystä sekä ammattijärjestäjän työstä. Jakso, jossa itse vierailen, julkaistaan 15.3.2022 mutta suosittelen lämpimästi myös aiempia jaksoja, jos oman arjen selkeyttäminen ja kodin järjestäminen kiinnostaa! :)

Tästä pääset kuuntelemaan podcastia.

Vastaa